Hoeveel kan je als camgirl verdienen

hoeveel kan je verdienen als camgirlAls je camgirl wilt worden dan heb je daar inmiddels al behoorlijk goed over nagedacht. Je weet dat je vanuit huis kunt werken en dat je zo op een spannende manier je geld kunt gaan verdienen. maar hoeveel kan je als camgirl verdienen?

Dat is van te voren eigenlijk moeilijk te zeggen. De meeste chatsites zullen natuurlijk met hoge verdiensten gaan adverteren, wat natuurlijk ook heel logisch is en het is daarnaast ook heel goed mogelijk om dat soort bedragen als camgirl te gaan verdienen. maar waar veel dames de mist in gaan is dat ze vergeten dat er veel tijd en energie in gaat zitten om zulke bedragen te kunnen verdienen. Het is niet zo dat je even je webcam aanzet en in een mum van tijd een aanzienlijk bedrag verdient, vooral als je haast niet online bent.

Kom vaak online en geef je tijden aan

Als je echter wèl vaak online bent en je geeft in een online kalender duidelijk aan op welke tijden je online bent, dan zullen de mensen steeds vaker bij je komen kijken en zullen je inkomsten als camgirl ook omhoog gaan. Mensen zullen vaker met je komen chatten en je zult ook vaste klanten gaan krijgen die het heerlijk vinden om met jou online te zijn. En met vaste klanten komen vaak ook privé shows, waar je ook weer extra geld mee kunt verdienen.

Voorbeeld online verdiensten als camgirl

Maar om je toch een beetje een duidelijker beeld te geven over wat je nou als camgirl kunt verdienen, laten we je even een aantal bedragen van top webcam girls zien, die in de top 10 staan, als we het over inkomsten hebben. Hier kunnen ook nog dag prijzen voor de eerste plek bij worden weggegeven. Dit kan een bedrag zijn, variërend tussen de 50 euro tot 300 euro extra inkomsten voor die bepaalde dag dat je op de eerste plaats staat. Toch mooi meegenomen! Je moet er bij de prijzen die ik zo ga noemen wel goed rekening mee houden dat dit ervaren vrouwen zijn met een grote vaste klantenkring. Deze dames zijn vaak 20 uur per week of langer online, dus dit zijn geen bedragen die je meteen in het begin zult gaan verdienen, maar ze zijn wel haalbaar.

  • De grootse verdiensten op één dag: 4.982 euro
  • De grootste verdiensten in één maand: 17.358 euro
  • Het meeste geld dat aan tips in een dag is verdiend: 2.242 euro

Je moet je hier natuurlijk als beginnend camgirl niet op blind gaan staren, maar als je minimaal 20 uur per week online bent en je heel veel plezier hebt met wat je doet en je er genoeg passie in kunt steken, dan zou je toch bijna zeker 10 procent van deze bedragen binnen kunnen halen. Een leuk bedrag dat je zo vanuit huis kunt verdienen, zonder nog echt de nodige ervaring te hebben. Met veel inspanning en door er dus ook veel tijd in te steken, is het mogelijk een riant salaris te verdienen, gewoon vanuit huis, zittend voor de webcam. Maar vergis je niet, het is hard werken, maar als je er veel plezier aan beleefd, is dat geen enkel probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *